Nabíjecí stanice elektromobilů

Nabíjení elektromobilu dokážeme přizpůsobit na míru zákazníka. Instalujeme jak jednotlivé wallboxy k rodinným domům, tak složitější nabíjecí místa pro více vozidel s elektrickým pohonem…

Nabíjecí stanici umíme zcela přizpůsobit potřebám zákazníka. Může být zcela bez omezení, uzamykatelná, aktivovaná pomocí čipu nebo po platbě bankovní kartou. Dle požadavku je nebo není nabíjecí stanice dodávána s kabelem. Pokud jej nemá, disponuje klasickou AC zástrčkou pro kabel, který výrobci běžně dodávají k elektromobilu.

AC – domácí nabíjení
Nabíjení pomalým proudem umíme jak soukromé – třeba k rodinnému domu, tak firemní či veřejné. Soukromé, tedy privátní nabíječky mohou být vybaveny autorizací. Více se o privátních nabíjecích stanicích dozvíte ZDE.

 

AC – firemní nebo veřejné nabíjení
Tyto nabíječky pak mohou být vybaveny autorizací, veřejné pak v souladu s legislativou platební bránou. Platební bránu může doplnit autorizace čipem, což je vhodné řešení pokud je daná nabíječka využívána například pro firemní vozy a současně má sloužit i široké veřejnosti. Více se o AC nabíjecích stanicích pro firmy a veřejnost dozvíte ZDE.

 

DC – rychlé nabíjení
Dokážeme stavět i rychlé nabíječky, ať už pro firemní či veřejné využití. Takové jsou zpravidla vybavené platební bránou (vyžaduje legislativa), případně doplněné autorizací pomocí čipu. Více se o rychlých DC nabíjecích stanicích dozvíte ZDE.

You may also like...